tirsdag den 31. januar 2012

31/1-12 The Cream Trip

Skulle idag møde på havnen omkring kl. 9. Vi sejlede først over til Russel for at samle flere passegerer op. Så gik turen ellers ud iblandt de 144 øer som er beliggende i  “Bay Of Islands”. Vi havde vel sejlet en times tid, da kaptajnen spottede delfiner på vej ud af bugten. Der var ikke mange, men det skabte stor bevægelse på båden, for at få de bedste billeder af disse skabninger. Delfinerne var ikke rigtig i legehumør idag, og svømmede hele tiden langt foran båden.
 IMG_002 IMG_005 IMG_004
Så Delfin svømningen blev afblæst – igen et af naturens luner. Så heller ikke denne gang skulle jeg svømme med delfiner. Så jeg måtte nøjes med et godt kig på dem fra båden, ligesom omkring 20 andre skuffede delfinsvømmere.
DSC00072
Vi sejlede så videre ud imod “Hole In The Rock”, men inden da skulle vi lige stoppe ved nogle øer og også gøre et frokost stop ved den eneste komercielle ø – hvor dem som ikke havde bestilt frokost kunne købe lidt at spise. Vi stoppede her en times tid, så det gav mulighed for en svømmetur i det dejlige azurblå vand. Efter frokosten sejlede vi ud imod det åbne hav, og mange store bølger kom os imøde.  Så pludselig åbenbarede der sig et kæmpe hul i en klippe. Det syntes ikke stor nok til at båden kunne klemme sig igennem, men kaptajnen gjorde et forsøg og det lykkedes.
DSC00122 DSC00111 DSC00115 DSC00105
Da vi igen kom ind imellem øerne, kunne vi komme ud og prøve “Boom Poolen”, badning i et net spændt ud fra siden af båden. Det var nu egentlig meget sjovt.
IMG_0895 IMG_0899
Vel inde på land igen, tog jeg en tur ud til “Waitangi Treaty Grounds” udenfor byen. Det var her at aftalen imellem Maorierne og Englænderne blev underskrevet den 6. Februar 1840. Der er meget smukt derude og naturligvis også en masse historie.
DSC00189