mandag den 9. januar 2012

6/1-12 På vej til Singapore og rundt i Rickshaw

Bussen afgik planmæssigt kl.13 fra Scandic i Kolding. På vej til Hamborg gjorde vi stop i Hammelev, Rødekro og Padborg for at samle flere gæster op. Efter at vi havde passeret grænsen blev der serveret hjemmebagte boller med ost & marmelade – smør selv, og dertil kaffe og the.
Vi fløj fra Hamborg omkring kl. 18.40 og landede i London 1 ½ time senere, hvor vi mødtes med de tilrejsende fra København. Så nu var flokken samlet, og vi tog bussen over til Terminal 3, en køretur på ca. 10 minutter, hvor vi kom forbi adskillige A380 jumboer.
DSC05607 DSC05617 DSC05614
Omkring kl. 21 boarde vi vores Qantas A380 til Singapore. Vi var nok alle lidt sultne, men der skulle alligevel gå omkring 3 timer inden vi fik noget aftensmad, ved midnatstid. Der var to af mine rejsekammerater der blev lidt dehydreret på turen til Singapore, men de fik den nødvendige hjælp ombord. De 13 timers flyvning gik nu egentlig meget godt, jeg fik sovet lidt på turen.
Efter at vi havde forladt Singapore Lufthavn, manglede der en kuffert fra København, men  alle kom frem til hotellet og fik en hurtig omgang buffet. En fantastisk buffet med alt i mellem himmel og jord. Temperaturen her i Singapore er på den anden side af 30 gr. og høj luftfugtighed. Singapore er på størrelse med Bornholm, der er dog lige den forskel at der i Singapore bor 5,1 mill. mennesker
Efter middagen blev vi kl 21.30 hentet i en stor stime rickshaws, også gik det eller ud i Singapores  trafik imellem den øvrige trafik. Vi fik en rundtur på omtrent ½ time, rundt om Arab-market. Efter at være kommet til endestationen skulle vi smage en stor delikatesse, som egentlig lukker utroligt dårligt, men smager – ikke himmelsk men udemærket. Det var frugten Durian.
DSC05619 DSC05633 DSC05636
Efter denne frugtsmagning gik vi en tur ind på markedet og endte forunderligt nok på en bar, hvor vi skulle smage Tiger øl. En øl på omkring 9%, en flaske indeholder 633 ml og koster 7,5 Dollars. Godt sted at få en billig brandert. Nu er klokken omkring midnat igen, og det er vist på tide at få en smule søvn.