mandag den 9. januar 2012

9/1-2012 Christchurch

Så er vi endelig kommet til New Zealand. De sidste to flyvninger var ikke så slemme endda, dog var der lidt meget rysteri ude over det Tasmanske Hav, men så blev også godt rystet sammen.
Efter at være kommet igennem immigrationen og støvle tjek – der må ikke indføres et eneste jord-fnug, så alle vandre-støvler og –sko, var belvet rengjort grundigt i Singapore. Hotellet vi bor på er lige ved siden af lufthavnen, idet at alle hoteller inde i –centrum er lukket på grund af jordskælv.
DSC05829 DSC05788
Jeg har idag været på en lille udflugt ind til den botaniske have og et mindre museum der fortæller lidt om indvandringen til Nev Zealand i 1830, hvor Englænderne gik i land og begyndte at bygge Christchurch. I den botaniske have så vi en fantastisk flot afdeling med roser i alle mulige farver og dufte. synd at billeder ikke dufter. I den botaniske hve var der også nogle enorme Cedertræer, og ellers bare flot, med blomster i fuld flora – og så i Januar.
 DSC05810 DSC05820 DSC05803
Resten af dagen skal bruges på afslapning, og så skal vi spise sammen kl. 19 på Hotel Sudima. Imorgen går turen sydpå til Dunedin, hvor vi bla, skal se Moeraki boulders og flere andre spændende ting.