fredag den 29. november 2013

28/11 Floreana & Isabella

Klokken 7, skulle vores bagage stå klar i receptionen til afhentning og toldertjek. Idag skulle vi nemlig videre på vores eventyr. Vi mødes alle på molen kl. 7:45 og får tjekket vores håndbagage for skaller og andet ulovligt. Det er nemlig sådan at man ikke må tage sten, skaller og andre naturelementer med fra ø til ø eller for den sags skyld til Danmark.

Vel ombord på vores 2 både – med 600 HK – gik det hurtigt med at komme til søs. Vi skulle sejle til øen Floreanna,  en sejltur på 2,5 time. Undervejs stoppede vi ved en fugleklippe, hvor vi også så søløver og leguaner. Vi sejlede forbi byen på Floreana, fordi vi skulle ud at snorkel med havskildpadder inden frokost. Alle var ivrige for at komme i vandet, og der var da også mange skildpadder, plettede rokker, søløver, fisk og guldrokker. Vi  var i vandet i 45 minutter. Da vi kom op sejlede vi ind til havnen ved Floreanna, hvor vi fik vores frokost ombord.

Efter frokosten blev i hentet i vandtaxi, idet havnen ikke var dyb nok til vores båd. Vi gik en tur på Floreanna og kom frem til et hotel, ejet af en tuysk familie. Her kunne vi købe kaffe, the, øl og souvenirs. Ved siden af hotellet var der en isbod, men han ville tjene meget på sine is, så jeg blev nærig – 5 dollars for en lile is – ågerpriser.

Efter 1 times tid på Floreana, hvor vi også så nogle store farverige leguaner, skulle vi videre imod vores hotel på , så vi sejlede igen 2 timer -  denne gang i lidt mere uroligt vand.

Vl fremme på Isabella bor jeg ned på stranden, dog ikke havkig fra værelset. Hertil aften har vi fået en lækker buffet bestående af: Kyllingelår, kyllinge filet, jomfruhummer, stegt fisk, kartofler, friteret palmekerne, salat, ris & pasta. Mums.