torsdag den 28. november 2013

27/11 Snorkeldag

Alle dage her på Galapagos øerne skal vi være klar til afgang omkring kl. 8, så derfor er der også bestilt morgenmad kl.7. Vi samledes alle i vores gruppe – Sealions – hos Galakiwi, og fik udleveret vores våddragter. Efter denne seance, skulle vi op til Centre De Interpretion, og høre lidt om Galapagoses historie og hvordan havstrømmene påvirker dyrelivet og vejret omkring øerne.

Efter en spændende time, kørte vi ned til vores båd, og vi sejlede ud til en lille bugt. Undervejs sejlede vi tæt ind under kysten, og så de mange forskellige fugle der findes lige her. Da vi ankom til bugten, iklædte vi os vores våddragter og gik ind på stranden, hvor der blev givet instrukser. ‘da vi endelig kom i vandet, var der ikke meget at se, men det var dejligt varmt vand.

Efter lidt snoklen i bugten mødtes vi igen på stranden, og gik hen for at se om vi kunne se nogle leguaner. Vi kunne se deres spor i sndet, så alt tydede på at de var gået ind i vegetationen for at få noget varme og en lur. Men vi så da en fiskehejre der kæmpede lidt med en lidt for stor fisk.

Så var der frokost ombord på båden, inden vi skulle ud til Kicker Rock og snorkle på meget dybt vand. Kicker Rock er en klippe som er delt i to, og i sprækken mellem de to klipper er der ca. 80 meter dybt, og meget strøm. Jeg kom i vandet, men måtte op igen, da jeg ikke kunne få vejret – tror nok vandet var for koldt – astmaen ville ikke som jeg. Så vi der ikke snorklede her, sejlede nu rundt om klippen og så på fugle og andet.  Da vi alle var samlet på båden igen, sejlede vi tilbage til havnen, efter en lang dag på havet.