tirsdag den 19. november 2013

18/11 Papallacte

Vi kunne sove længe idag – vi skullehave morgenmad kl. 7:30, og vores kuffert skulle vi blot efterlade udenfor vores hacienta. Omkring kl. 9 sagde vi pænt farvel til værtsparret og alle medarbejderne på Casa Mojanda.

Første stop på dagens tur var ved en Rose farm. Vi fik en rundvisning i drivhusene, og så rigtig mange flotte roser. Flere af roserne var over 2 meter høje. De eksporterer ders roser til bla. Rusland og Usa. Alle roser blev vasket og renset for bakterier, inden de blev sorteret i den korrekte længde.

DSC06565 DSC06566 DSC06587

Efter rundturen på Rose-farmen, skulle vi videre mod vores frokost stop i byen Guayllabamba. Vi fik lidt frokost og kørte så videre op i Andesbjergene, hvor vi skal passere i 4100 meters højde. Vi gjorde et lille stop på passets top, luften var lidt tynd, men udsigten var til gengæld helt ok.

Vi kørte ned på den anden side og kom til en lille by Papallacta. de var igang med at lave ny vej op igennem byen, så det bumlede lidt da vi kørte op igennem byen. Vores hotel ligger lige midt i et termisk område, med bjerge til begge sider. Da jeg var kommet på værelset skyndte jeg mig at pakke badebukserne ud, fordi lige uden for mit værelse er der en termisk pool, hvor vandet kun er 35 grader.

DSC06688 DSC06695 DSC06697