torsdag den 20. september 2012

20/9 Hua Hin

Jeg gik en lang tur langs stranden her til morgen. Dejligt at gå langs stranden inden byen og sælgerne rigtig er vågne.  Det var højvande, så mange strandstole og parasoller stod ude i vandet.

DSC02228  DSC02235  DSC02232

Hele formiddagen er blevet brugt på at slappe af i solen. For 100 Baht kan man leje en solstol med tilhørende bord og parasol. Så skal man bare finde sig i at der kommer Thai sælgere rendende og vil sælge alt fra tæpper, bikini, smykker og Massage. Stranden var også skueplads for en bryllups fotografering, både brud og brudgom var klædt i hvidt – de var meget smukke.

Eftermiddagen er belvet brugt på en lille gåtur til Hua Hin Banegård, for at se den gamle banebygning, og indsnuse atmosfæren i byens knudepunkt. Derfra gik turen langs sporet imod syd, og videre ud til Huan Hin Market Village, som er et stort vestligt indkøbscenter. Mange ting var billiger end inde i Bangkok, men så igen…… der er ikke plads i kufferten. Gik dog ind på Swensen’s og fik en lille is i en vaffelkurv. Man får meget kvalitets is hernede til stort set ingen penge, således gav jeg 109 Baht for en stor isdessert, hvilket i danske kroner er ca. 21 kroner.

DSC02244 DSC02251

Resten af dagen er blevet brugt til afslapning, og også et forsøg på at finde en udflugt til imorgen. Der var dog ingen held, idet de lover regn det meste af dagen imorgen. Så vi ser hvad jeg finder på imorgen, overvejer lidt at tage til Phetchaburi og se på de mange buddhaer i grotten. I hvertfald skal jeg mødes med vores guide imorgen tidlig.