onsdag den 17. juli 2013

Onsdag den 17. Juli 2013, På hesteryg

Omkring kl. 8 sadlede hold 1 op på de islandske heste, og red ud på deres tur. Jeg er på hold 2, og vi skal afsted omkring kl. 10:30. Så formiddagen blev brugt på en tur i hotellets hottub (Varmtvands Gryde).
 
Vi fik alle tildelt en hest, og alle kom også op på hesten. Vi red afsted på række, og det gik rigtigt fint. Vi krydsede flere vandløb, og det gav våde sko og bukseben. Det var lidt koldt for fødderne efter 1. passage, men det glemte jeg igen, da vi skulle passere flere vandløb. Ole kunne se at det var lavvande ved stranden, så vi red derned og skulle krydse over til den anden side. Vandet var omkring 5 grader og 1/2 meter dyb. Pludselig stejler en af hestene og skræmmer en anden, så 2 gæster ryger i vandet.
Begge overlevede uden større men, udover forskrækkelsen.
DSC02952 DSC02962 DSC02974
Efter rideturen spiste vi frokost - suppe og chokoladekage m/is til dessert. Så var det tid til at pakke bussen, og komme videre rundt på vores rundrejse. Vi kørte ind over halvøen og videre op langs fjorden. Landskabet ændrede sig væk fra lavafelter og mere over imod bakker som vi kender hjemmefra. Utrolig smuk tur - hvis vi lige ser bort fra at turen var på en grusvej, som var som et vaskebræt flere steder. Vi gjorde holdt hos en keramiker, og flere fik købt souvenirs med hjem. Dagen sluttede på Hotel Edda i Laugarbakki.  Senere på aftenen skulle vi ud og bytte vores bus, da den har smidt en del olie de sidste dage.