torsdag den 10. januar 2013

9/1 Skippers Canyon

Fra morgenstunden, kørte vi ud til Skippers Canyon i to små busser. Grunden til busskiftet er at vores store bus ikke kan køre på den smalle bjergvej der fører ud til Skippers Canyon. Vi havde et par stop undervejs ved diverse foto lokationer, flere steder hvor Ringenes Herre var optaget.
Vejret startede fint, men slog så over i regn. Da vi ankom til Skippers Canyon, startede vi med at tage ud i Jetbåd, og der var vildt sjovt, idet der var meget vand i floden.
Efter turen på floden, samledes vi alle ved Wenky, til kop kaffe. Efter kaffen gik vi ned og så Wenkys museum. Der er rigtig mange guldgraver ting at se i museet. Wenky er 5. generation i guldgraverfamilien. Efter rundvisningen,så gik vi op til mødehuset og fik en grill frokost. Planen var nu aty vi skulle ud at river rafte, men floden var svulmet op til dobbelt størrelse, på grund af den megen regn.
Så istedet tog vi tilbage til Queenstoen, og tog ned til havnen, hvor Andre har en båd. ombord på denne fik vi en sejltur ude på Lake Waketepu.
Hertil aften har vi haft grill aften, dog sad vi indenfor. Vi havde købt vin på Peregrine, og alle lod til at hygge sig.