tirsdag den 8. januar 2013

7/1-2013 I Fjorden

Fra morgenstunden var vejret lidt ustadigt, men det førte til de smukkeste regnbuer. Efter morgenmaden, gik vi en tur over på campingpladsen, og så på Morris Mascotter og andre biler. Gåturen fortsatte ned til stranden. Da vi atter kom til hotellet var der frokost. Efter lidt mad stod vi på bussen og kørte ned til Pearl Harbour. Herfra tog vi båden henover Lake Manapouri.

Vel fremme stod vi på bussen, og forsatte til Deep cove, hvor vi påmønstrede Fjordland Navigator. Vi sejlede ud igennem Doubtful Sound i et par timer, og da vi stoppede, kunne vi vælge imellem 2 aktiviteter. De fleste ville ud at sejle i motorbådene, og vi var 3 som tog ud i kajak. Vi sejlede ca. en time. Jeg havde den ene af dem på krog rundt på det meste af turen.

Da vi komt tilbage til Fjordland Navigator, og alle bådene var tømte, fik vi muligheden for at få en dukkert i fjorden. Det var godt nok koldt – 14 grader. Vi fortsatte nu ud til det Tasmanske Hav og her var bølgerne meget høje. Da vi igen var inde i fjorden kastede de anker, og så blev aftens buffeten serveret. Baren lukkede kl. 22.30, så det var tid at komme i seng.