søndag den 13. januar 2013

13/1 på vej til Kaikoura

Vi sov lidt længe idag, og efter morgenmaden kørte vi imod Kaikoura. Ved Lake Tekapu, stoppede vi ved "The Good Shepards Church" (Den gode hyrdes kirke), og inde i kirken sang vi vores morgensang. Efter morgensangen sad vi lidt og kiggede på den flotte altertavle, som er en glasrude, hvorigennem man ser søen og bjergene. Lige på dette tidspunkt hvor vi sad stille og roligt, sendte jeg en tanke til min far og til familien hjemme i danmark.

Så gik turen videre op imod Tin Shed, hvor vi skulle handle lidt og spise frokost i det fri. Vi valgte dog at stille bordene til frokost op inde i laden, da det dryppede lidt udenfor. Det blev da også meget hyggeligt, og alle blev mætte. Der var lav din egen bolle med udvalg af salat, agurker, tomater, peberfrugter, 3 slags kødpålæg og ost. Dertil et udvalg af drikkevarer.

Så gik turen videre op imod Kaikoura, via Christchurch. Vi kørte dog kun udenom Christchurch, idet byen stadig er meget lukket efter jordskælvene. Der har været omkring 10.000 skælv de sidste 500 dage.

Til aftensmad på hotellet fik vi 2 specialiteter, friskfanget idag: Grønne muslinger og Crabfish (Hummer). det var utrolig lækkert.