tirsdag den 8. januar 2013

8/1 Sound of Silence

Bådens motorer startede kl. 6:15, så alle mand kom ud af fisposen. Midt under morgenmaden fortalte kaptajnen at der var definer i farvandet foran båden. Mange forlod så morgenmaden forat komme ud på dækket og se de mange små delfiner. Men det er lidt koldt hertil morgen, fordi der iløbet af natten er faldet sne på bjergtoppene. Men efter morgen maden stod jeg ude på dækket og nød naturen og ja det var lidt koldt, men god påklædning hjælper jo altid.

Vi sejlede ud til Hall Arm, hvor gæsterne skulle opleve Sound of Silende. Det vil sige at bådens moterer bliver slukket og det er strengt forbundt at tale sammen, tage billeder og lave andet støj i 3 minutter. Det blev dog til 6 minutters stilhed, hvor alle lydene fra regnskoven pludselig kunne høres, og deriblandt også Bell-Birden (Sangfuglen).

Da vi kom i land efter 24 timer på Doubtful Sound, satte vi os ind i bussen og kørte til Queenstown. Udenfor queenstown skulle vi besøge vingården Peregrine, hvor der var frokost og vinsmagning. Alle er nu ved at være godt trætte, men alle nød en god frokost og rundvisningen på vingården.

Da vi kom til hotellet i Queenstown, gik gæsterne på værelserne, imens tømte vi bussen, idet vi skal have en ny bus imorgen. Hertil aften har vi været i Skyline Gondola, hvor vi har fået en kæmpe buffet, bestående af 60 forskellige retter. Det var meget lækkert.