søndag den 19. september 2010

Red Center Safari - Dag 4

DSC04059 19/9: Wallace Rockhole Aboriginal Community.  Jeg stod op kl. 6:30 for at se solopgangen, og tænk sig det var tørvejr. Efter morgenmad blev vi hentet af vores Aboriginal Guide Nigel. Han er  Bushtucker og skulle fortælle os om plante og dyrelivet i Wallace Rockhole. Der var megen information, men fortalt på en meget levende måde.

DSC04086 DSC04097 DSC04116

Efter en god lang tur i Wallace Rockhole, tog vi tilbage til Art Centeret, som er placeret tæt på vores camp. Vi skulle nu have en lektion i Prik-Maling, som er måden Aboriginerne i Central Australien maler deres drømme. Det var meget interessant og så skulle vi selv igang med pensler og prik-pinde. Jeg fik lavet et efter sigende flot bogmærke. Men bedøm selv.Prikmalet bogmærke

Efter dette flotte arbejde, pakkede vi lejren ned for sidste gang og kørte ind mod Alice Springs. Men først skulle vi lige se nogle flere seværdigheder. Første stop var Stanley Chasm, som er en smal kløft som ender i en meget smal sprække. Gåturen derind var lidt besværlig på grund af den megen regn der var kommet de sidste 4 dage. Men det var blot endnu en udfordring.Efter Stanley Chasm tog vi til Simpsons Gab, som er en kløft kendt for de mange Klippekænguruer. Vi så 1 kænguru, men blot at se den dejlige natur var egentlig nok.

DSC04266 DSC04203 DSC04228