søndag den 26. september 2010

25/9 Katherine Gorges

DSC04692 Så oprandt dagen hvor vi skulle sejle op til 6th Gorge i Katherine Gorges. Vi tog ud til Besøgscenteret kl. 8 for at hente vores Campingtilladelse. Man skal nemlig have tilladelse til at overnatte i naturparken. Efter at have fået tilladelsen fik vi udleveret vores 2 kanoer. Susanne & Brent i den ene, og Cassandra og jeg i den anden. Vi tog ud på vores færd ned i gennem disse fantastiske kløfter. For enden af den første skulle vi skifte kano, så vi måtte slæbe alt vores udstyr ca. 400mtr. Så gik turen videre i den anden kløft, og forenden af denne, skulle kano og udstyr slæbes over en masse glattevsten. Lidt trættende, men vi vidste jo godt at der ikke er så meget vand i kløften her i slutningen af Tørtiden.
Vi sejlede så videre i den tro at det ville blive omtrent lige så let ved den næste passage. Men her tog vi da grueligt fejl. Det var simpelthen umuligt at komme fra 3rd gorge til 4th gorge, og lidt senere efter en vandretur var der også problemer imellem 4th gorge og 5th gorge.
IMG_0804 DSC04682 IMG_0817
Vi valgte at vandre en tur så langt vi kunne komme, i håb om at vi kunne vandre til campingpladsen i 5th gorge. Vi kom til enden af 4th gorge, og så kunne vi ikke komme længere. Så vi gik tilbage til vores kanoer og sejlede tilbage til startpunktet i 1st gorge. Vi talte med kontoret hvor vi havde lejet kanoerne og de tilbagebetalte en stor del af vores leje.