søndag den 19. september 2010

Red Center Safari – Dag 2

DSC03900 17/9: Kata Tjuta. Vi stod alle tidligt op (4:45), for at komme ud til Kata Tjuta og se solopgangen. Kata Tjuta betyder mange hoveder. Og der er helt næjagtig 36 hoveder, og de ligner alle skinheads der er faret vild midt i ørkenen. Området er 22 km i omkreds. Det højeste punkt er mt. Olga, som er 654 mter over terræn. Højsletten er små 600 meter over havet.
Da vi kom derud var skyerne ikke rigtigt forsvundet endnu, så igen blev vi snydt lidt. Men ingen kan jo spå om vejret. Efter denne lidt skuffende solopgang kørte vi videre rundt om Kata Tjuta for at komme til en vandresti til “Valley of the Winds”.
DSC03890 Vi gik derind og det var meget smukt inde ved udsigtspunket, hvor der var et flot skue ud over dalen. Vi skulle så videre ind imellem disse store Domes til et andet udsigtspunkt, men stien var desværre lukket på grund af den mængde regn som er kommet i den senere tid. Så vi kørte tilbage til Campen og pakkede. Vi kørte stille og roligt mod Kings Creek Cattle Station. Undervejs gjorde vi holdt ved udsigtpunktet til Mt. Conner. Dette bjerg ligner til forveksling Ayers Rock.


DSC03895 DSC03899