onsdag den 14. januar 2015

Onsdag den 14. Januar, Moyle Pathfinder

Vi skulle idag ikke så tidlig op, så der var afgang kl 8:30. Fra start idag blev turen lavet om i forhold til programmet. vi kørte ud til en Tower Hill, en vulkan sø, hvor vi skulle kigge efter wildlife. Ret hurtigt spottede vi kænguruer og i det fjerne 2 Emuer. på vejen så vi også mange Eukalyptus træer, og derfor kiggede vi efter koalaer. det lykkedes at se en koala fra bussen. Vi stoppede og alle stod ud og alle fik nogle billeder af en Koala i det fri. her var der også 2 Emuer.

DSC02929 DSC02954 DSC02977

Så gik turen ud tll farmen Moyle Pathfinder i Gazette, hvor skal høre om opdræt af Angus tyre. herude har de en kænguru unge på 22 måneder, som de har reddet fra dens døde mor (roadkill). Denne unge var vant til mennesker og elsker kiks. så vi kunne komme tæt på, og endda klø den.
så fik vi en rundtur på farmen, i vores bus. efter dette var det tid til frokost, bestående af Angus mørbrad bøffer på grill og tilbehør. Det var nok nået af det mest lækre stykke kød jeg til dato har smagt. Kan klart anbefale Angus Steaks.
DSC03054 DSC03074 Kangaroo_1