lørdag den 24. januar 2015

Lørdag den 24. Januar 2015, Sydney Havn

Dagens program foregår hovedsageligt på Sidney’s havneområde. Vi starter med at gå ned igennem The Rocks, og videre henad havnepromenaden, hvor vi til sidst havner ved Sydney Opera. Vi deler gruppen i 2, og skal på en guide rundtur inde i Operahuset. Det skal vise sig at blive en god rundtur, hvor vi også – dels fordi vi er danske – får lov at fotografere inde i koncertsalen. Vi slutter vores rundvisning i et rum der dedeikeret til Jørn Utzon og indviet af vores danske kronprins og kronprinsesse.

DSC04528 DSC04530 DSC04539

Nu har alle fri en times tid, inden de fleste vil ud at sejle i Jetbåd i havne området. Det blev en voldsom fed tur og vi blev alle godt gennemblødte. Der var fuld fart på hele tiden og der blev lavet adkillige 360 gr vendinger og Nosedumps i havnens varme vand. Ja det har været 30 + grader i Sydney idag.

G0015233 G0025251 G0035277

Vi har fået en sandwich med fra vores vandrehjem/hotel, og det er vores frokost. Efter turen vælger jeg dog at power walke hjem og få noget tørt tøj på inden vi skla ud at på vores anden sejltur – en havne rundfart. Vi sejlede ud mod indløbet og tilbage igen, så vi kunne få nogle gode billeder af Harbour Bridge og Operahuset, samt Sydney’s Skyline.

DSC04607

Vi spiste aftensmad på The Australien i The Rocks, faktisk den nærmeste pub fra vores hotel. Vi fik pizza med bla. Kænguru, Emu & Krokodille. Det var lækkert mad, og efter spisningen gik de fleste af os til Operahuset, hvor vi kl. 19:30 skulle ind og oplave Tryllefløjten i Operasalen. Det var godt lavet i  en moderne version, så det blev ikke så tungt som jeg havde frygtet. God forestilling. Efterfølgende gik vi udenfor og plantede os i baren og fik et par kander med Drinks.