mandag den 19. januar 2015

Mandag den 19. Januar, Barossa Valley

Idag står i vinens tegn. Først kørte vi ud igennem det område i Adelaide Hills hvor der var bushfire for 10dage siden. Næste stop var ved whispering Wall, som er en dæmning, der er bygget med en kurve,der gør at man kan stå på hver side og hviske, også kan dem i den anden ende høre det over en afstand på 142 meter.
IMG_7037 IMG_7040 IMG_8693
Så skulle vi på Australiens største og mest kendte vingård, det er naturligvis Jacobs Creek. Her fik vi en rundvisning og fik lov at smage 4 forskellige vine. Mine smagsløg kunne lide 2 af dem.

Da vi skulle videre blev vi holdt tilbage af politiet, fordi at der i disse dage er Tour Down Under - 6 dages etape cykelløb, med dansk deltagelse fra Tinkof-Saxo. Vi skal køre på det meste af etape 1 idag. Idag er det kvinderne der kører en etape.
IMG_0730 IMG_0731 IMG_7061
Vi stoppede på Mingler Hill, som er et udsigtspunkt, hvorfra man kan se udover Barossa Valley.

Som opfølgning på udsigten, besøgte vi Saltram Vingården, hvor vi også skulle smage nogle vine. Jeg kunne bedst lide deres portvin, med en alkoholprocent på 19,5.
Så var det tid til frokost, og det fik vi på South Australian Company Store, vi fik et stykke kyllingebryst efterfulgt af et stykke kage.

Herfra kørte vi til Hahndorf. Det er et lille stykke Tyskland. Her havde vi en time fri, til at kigge på butikker, købe en is og kaffe. Det var en meget hyggelig by. Herfra kørte vi tilbage til Adelaide. En god dag endte på Argentinsk restaurant, hvor vi fik en god Angus Steak.
IMG_0758 DSC04073 DSC04083