søndag den 18. januar 2015

Søndag den 18. Januar, Kangaroo Island

Idag skal vi forlade Kangaroo Island og med færgen til fastlandet. Men først skal vi lige på udflugt i formiddag. Vi starter med at køre ud til Kangaroo Island Wildlife Park. Her skulle vi på en times rundvisning med guide. De har over 1000 dyr på stedet,og 80% af dem er dyr der er kommet til skade ude i naturen.

Vi startede med at få lidt at vide om forskellen imellem Wallabies og Kænguruer. Herfra gik turen langs nogle fuglebure og videre ned til Kænguru området. Her så vi et bar albino kænguruer, som ikke ville kunne klare sig i naturen. I næste indhegning var der en stor flok kænguruer, og de var håndtamme. Så vi fik love at fodre dem, og det var nu meget hyggeligt.

Vi fortsatte rundt i parken og så undervejs også Koalaer, Krodokiller, Blå Australske pingviner og en masse fugle.

Til sidst var der mulighed for at holde en Koala, og det skulle jeg da ikke gå glip af. Den er utrolig blød. Koalaen vejede 8 kilo, og skal spise 800 gr. blade hver dag. På vejen ud af parken stod der en ranger med en baby Possum på blot 3 måneder. Den kravlede over på min arm da jeg ville klø den.

Så gik turen videre til et turiststed hvor de fremstiller Eukalyptus Olie og Tea Tree Oil. Her var der mulighed for at få brugt nogle dollars. Så efter lidt handet kørte vi til Penneshaw og fik frokost, inden vi skulle med færgen til fastlandet.