mandag den 12. januar 2015

Mandag den 12. januar 2015, Shepparton

Efter en god nats søvn med benene oppe og mulighed for udstrækning, skulle vi op lige omkring kl 6. Der var tidlig morgen,ad på hotellet, fordi vi skulle afsted mod Shepparton, hvor der var kalve auktion kl 10.
 
Da vi kom til Shepparton blev vi modtaget af ejerne af auktionshuset og medlemmer fra byrådet. Det var for dem en stor begivenhed at der kom bønder fra Danmark. Vi fik en gennemgang af proceduren ved kalveauktionen og også om de øvrige auktioner der bliver afholdt på stedet. Det dyreste køb i dag blev en kvie til 142 dollars.
DSC02499 DSC02507 DSC02513
Auktionshuset lavede en lækker frokost og der var også journalister og tv tilstede idag. Der skulle laves et tv-indslag om vores besøg, som skal sendes i aften i primetime.
 
Vi forlod auktionen og kørte ud til et landbrugs universitet, hvor vi skulle se på avanceret malke teknologi. Det var spændende, men der var godt nok mange fluer af den slags der lokal  irriterende. Herfra kørte vi til et ostemejeri, hvor der var en gennemgang af produktionsform og en ostesmagning. Vi købte lidt ost til vores frokoster i det fri, som starter imorgen.
DSC02557 DSC02572 DSC02607
Da vi kom tilbage til Melbourne, kørte vores chauffør lidt forkert, så vi kom til hotellet lidt sent. Så jeg blev sendt i forvejen, til vores aftensmad aftale. Vi skulle ud og køre med sporvogn "Tramcar Restaurant". Det var en gammel sporvogn, som er ombygget til restaurant. Vi fik en fin gourmet middag, og unervejs gjorde vi holdt i Albert Park, hvor der køres formel 1 i Melbourne. En hyggelig dag der sluttede lige omkring midnat.