lørdag den 10. maj 2014

Lørdag den 10. Maj 2014, Cala Cat

Ovenpå gårdsdagens festligheder med flamingo dans, skulle vi først mødes klokken 9 udenfor hotellet, såfremt vi ville med på formiddagens gåtur. Vi gik ned til havnen og så lidt på fiskerbådene, og derfra videre ud imod Cala Cat. Cala Cat er en lille bugt, hvor det er meget populært at ligge og slikke sol, og bade. Vandet var krystalblåt, og virkede indbydende. Jeg havde dog glemt badetøjet.

DSC01283

Herfra gik vi videre op til fyrtårnet, og herfra kunne vi nyde udsigten og de stejle klipper. Så gik turen atter ned til Cala Cat stranden, hvor nogle købte en kop kaffe og en is, imens andre gik tilbage til Cala Ratjada, hvor der idag er marked i midtbyen.

Markedet er en god blanding af klim bling, kunsthåndværk, frugt, ost og kød. Der var nok at se på. Det er helt tydeligt at markedet trækker mange tusrister til byen. Vi skulle alle mødes ved poolen på hotellet kl. 13.
Der var i dagens anledning dækket op til frokost ved poolen. Vi fik en Paella lavet på pasta med kylling og svinekød. Det smagte rigtig godt. Men der var selvfølgelig også en kop kaffe med jordbærkage, og en lille spids.

DSC01325 DSC01327 DSC01328

Eftermiddagen er til fri afbenyttelse, og mange gik ned i byen eller ud til Cala Cat for at bade. Jeg tog med Lone, leif og Esther ud til Del Monde huset, hvor der skulle gøres klar til udlejning imorgen. Vi fik også smurt vandrestavene og fik sat nyt trådløst internet op. Vi sluttede med en kop kaffe på tagterassen.

Hertil aften har vi holdt afskedsmiddag på Hotel Capricho. Efterfølgende var vi alle samlet i baren, hvor vi var med til at lave en lækker sangria.