tirsdag den 17. august 2010

Flyveturen

16/8: Efter en lidt forsinket afgang fra Billund, hvor de checkede min bagage helt igennem til Sydney, så nåede jeg, ved at bruge SelfCheck-In, at komme frem til gate B8 i København i god tid, til lige at kunne få en snack.

Turen til Frankfurt var med SAS Airbus A319, fin flyver, men SAS har også taget ved lære af charterturismen, så alting koster ombord. Vel ankommet i Frankfurt. Må nok indrømme denne lufthavn er større end forventet. Jeg skulle med Skyrail fra termial A til D. Ventetiden i Frankfurt er den længste på turen, ca. 4 timer.

DSC00869

17/8: Den 12 timer lange tur til Singapore er egentlig gået ret smertefrit. Vinduernes skodder blev lukket efter aftensmaden og blev åbnet igen efter de første 9 timer. Så alle havde en mulighed for at sove. Hen på natten fik vi udleveret en pose med Snacks og en ½ ltr vand. Men ellers har vi kunnet forsyne os med diverse alkohol og juice på hele flyvningen. Maden ombord har indtil nu været ret god, omend det er svært at spise morgenmad kl. 17 lokal tid. Sidder lige og venter 1 time i Singapore inden turen går videre til Sydney, 6,5 time i medvind. Vi har fløjet ca. 17000 km fra Frankfurt til Sydney på 17 Timer. Der er fart på sådan en Boeing 747-400.

Er lige checket ind på Hotellet, og må sige at de skriver Harbour View, så er det havne udsigt. De mest centrale turistmål er indenfor 10-30 minutters gang. Nu skal det blive godt med et bad og så en lille lur, inden ture går ud i Sydney.