søndag den 1. december 2013

30/11 Leguaner og Pingviner

Idag skulle vi hovedsageligt opholde os omkring vandet. DE to hold vi har været delt i alle dage på Galapagos havde 3 mulige aktiviteter vi skulle igennem idag. Vi startede med at sejle over til en lille ø ude i bugten. her gik vi en tur på omkring en time. På denne lava ø, kommer leguanerne op efter morgenens jagt og samler varme op. Der lå Leguaner på stierne og det var både store og små. Lige nu er hannerne rigtig flotte i farver, fordi at parringsæsonen er gået igang. Jeg fik nogle gode nærbilleder af disse flotte krybdyr. Sidst på gåturen kom vi forbi en tidevandskanal, og her var der hvidtippede hajer, som tog en slapper indtil næste højvande.

DSC09401 DSC09415 DSC09448

Efter vores gåtur, skulle vi ud at snorkle, så vi gik ombord på vores lille taxibåd, og blev sejlet rundt, til vi fandt det rigtige sted. Her var fint lavt vand – omkring 4 meter – og vi hoppede i fra båden. Der var store stimer af fisk, men ingen skildpadder. Vi snorklede i ca. 40 minutter, hvorefter der var æbler og chokolade ombord på båden.

P1010325 P1010307 P1010303

Så sejlede vi ind imod land, og her så vi så Pingviner, Pelikaner & Leguaner på samme sted. Det ser man ikke mane andre steder i verden. Vel inde påland, skulle vi ud at sejle i Havkajak. Det var også en god tur, hvor vi havde en søløve som fulgte os og gerne ville lege lidt.

DSC09386 P1010357 P1010366

Efer al dene aktivitet var det blevet tid til lidt frokost. Vi fik 3 retter til frokost. Efter frokosten tilbød Lone at jeg kunne komme med ud at snorkle igen. Jeg var hurtig klar. Vi skulle snorkel langs mangroveskoven, og der skulle være skildpadder. Der var dog ingen skildpadder, men vi så pingviner jagte fisk, en legesyg søløve og en masse forskellige fisk.

Hertil aften har vi været oppe i højlandet omkring vulkanen Sierre Negra og besøge en  Østrigsk/Ecuadoriansk restaurant. Rigtig fin mad, men drikkevarer var lidt dyre.